Airco’s

Een koel klimaat

Het klimaat verandert. Periodes van langdurige warmte worden tegenwoordig afgewisseld met extreme kou komen vaker voor. Dit heeft ook gevolgen voor het klimaat in uw huis, kantoor en winkel. Zokoel.nl weet hoe belangrijk uw omgeving voor u is. Goede temperatuur speelt daarin een heel belangrijke rol. Niet te warm, niet te koud. De juiste airconditioning draagt bij aan een aangenaam woonklimaat in de woonkamer en slaapkamer en de optimale werksituatie voor uw thuiswerkplek, op kantoor en in uw winkel. Wij adviseren u graag bij het kiezen van de juiste airconditioner en we installeren deze tot in de puntjes. Leidingen werken we netjes weg zodat ze niet in het zicht zitten. Onze airco’s kunnen vanzelfsprekend koelen, maar ook verwarmen, ontvochten en ventileren. Door samen op zoek te gaan naar het juiste systeem dat past bij uw wensen, creëert u een prettig binnenklimaat en kunt u bovendien besparen op uw energiekosten.

 

Zo, dat is slim advies!

 

Specificaties:

  • Er zijn verschillende types airco: wandmodel, vloermodel en casettemodel. Luisterend naar uw wensen, geven wij u het beste advies voor het model dat bij zorgt voor het beste klimaat.
  • Alle airco’s zijn voorzien van een warmtepomp en inverter-systeem: goed voor het milieu en zuinig in energieverbruik. Bij nagenoeg alle systemen is de airconditioner met een app via de telefoon te bedienen.
  • Zokoel.nl heeft de beste materialen en systemen en werkt met airco’s van Daikin, Toshiba en Midea.